Gratis theorie. Gratis theorie oefenen.Theoriecursus Rotterdam. itheorie. Rijschool Rotterdam - De beste en goedkoopste autorijschool in Rotterdam

 

 

 

 

 

Gratis theoriecursus bij afname rijlespakket


Voor leerlingen van Rijschool Selat is deze online theoriecursus “GRATIS” bij afname van een rijlespakket. Ben je geen leerling van ons, ook dan kan je het bestellen via Rijschool Selat voor slechts €49. Je kan ons bellen, appen of e-mailen om het te bestellen. De online theoriecursus van iTheorie is bekend van tv en heeft een hoog slagingspercentage!

 

Waarom theorie-examen leren bij Rijschool Selat?


Rijschool Selat heeft als rijschoolhouder het privilege om de pakketten van iTheorie goedkoper aan te mogen bieden. Als je dus een online pakket wilt aanschaffen is dit voordeliger om dat via Rijschool Selat te doen. Als je dit bij iTheorie zelf gaat bestellen kost het 69.

 

Lekker thuis in je eigen tempo leren


Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. Geen uren meer met je gezicht in de boeken, maar gewoon gemakkelijk op je laptop of iPad. Lekker op de bank liggen en tegelijkertijd je theorie kunnen leren, ideaal! Waar wacht je nog op? Start nu met online theorie leren!

Wat zit er allemaal in het theoriepakket?


• Een compleet digitaal theorieboek met 25 hoofdstukken

25 deeltoetsen na elk hoofdstuk

50 theorie-examens zoals bij het CBR

Lesfilms voor de gevaarherkenning

Instructiefilms voor de praktijklessen

Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen

Complete verkeersbordenbijlage

Geschikt voor auto, motor, bromfiets en brommobiel

Gratis herhalingscursus (alle examens nogmaals)

Nog geen toegang? In elk gedeelte kun je een onderdeel gratis uitproberen! Kies eerst je opleiding auto, motor, bromfiets of brommobiel.

Gratis theorie. Gratis theorie oefenen.Theoriecursus Rotterdam. itheorie. Rijschool Rotterdam - De beste en goedkoopste autorijschool in Rotterdam

itheorie aanvragen!

Bellen, appen of e-mailen  0642163616

 

Rijschool Selat


Tel: 0642163616   /   info@selat.nl

 

KvK 58716777  /  BTW NL001615049B82  /  Rijschoolnummer 9365H7

WhatsApp
Call Now Button